galaxy-s7-and-galaxy-s7-edge-1-540x334

U nedavnom izvješću se tvrdi da će Galaxy S8 imati zaslon od ruba do ruba bez okvira, koji će biti sličan zaslonu iPhonea 8 koji će biti objavljen iduće godine.

Apple i Samsung naporno rade da objave svoje flagship telefone i vrlo je vjerojatno da će uređaji biti slični u mnogim važnim načinima.

Bloomberg u izvješću tvrdi da izvori, koji su dobro upoznati s proizvodom, tvrde da će Samsung Galaxy S8 ima zaslon sličan onome koji ima Mi Mix telefon i Appleov nadolazeći telefon.

Također se očekuje da će Appleov iPhone 8 imati zaslon bez okvira bez Home tipke. To nije sve što je slično. Iako je Samsung koristio AMOLED ekrane prije nego je započeo s OLED ekranima, glasine kažu da će se AMOLED ponovno vratiti.

Pretpostavlja se da će iPhone 8 umjesto tradicionalnog LCD imati OLED ekran. Trenutno i Samsung Galaxy S7 i iPhone 7 imaju jako vidljivu Home tipku na prednjem zaslonu.

Međutim, Home tipke će vrlo vjerojatno biti uklonjene u nadogradnji iduće godine, kako bi pružile čisti zaslon bez okvira. Uz tragičan opoziv Samsung Notea 7 i izdavanje iPhonea 7 vrlo je vjerojatno da su se planovi za Samsung Galaxy 8 promijenili, ali sve su to i dalje samo glasine.

Izvor: i4u.com