galaxy-s7-edge-black-pearl

Tko koga kopira ??

Samsung je napokon predstavio svoju jet crnu verziju Galaxy S7 Edge uređaja u konkurenciji s iPhoneom 7. Samsung telefon naziva Crni Biser. Početkom prošlog mjeseca se nagađalo da je jet crni iPhone 7 inspirirao Samsung da objavi vlastitu specijaliziranu verziju.

Samsung je sada predstavio svoj Edge 7 s novim vanjskim premazom. Izdanje je službeno i nazvano je „Crni Biser“ i može se naći isključivo u opciji od 128 GB. Dobro je da Apple ne posjeduje patent za jet crni završetak jer bi Samsung inače sigurno bio u nevolji.

Bilo bi poprilično nepošteno reći da je Samsung osmislio Crni biser u pokušaju da unovči popularnost jet crnog iPhonea 7, ali vremensko podudaranje ne može biti samo slučajnost.

Za sve zainteresirane za kupnju Samsung Black Pearl uređaj je na odabranim tržištima od dostupan 9. prosinca.

Zapravo je sjajno vidjeti da Samsung nudi ovu jet crnu boju. Ova boja je opisana kao najprivlačnija boja iPhonea od strane korisnika. Bit će sjajno vidjeti ju u Samsungovoj ponudi.

Black Pearl boja će biti dodatak šest dostupnih boja Samsunga S7 Edge, koje su također vrlo popularne među Samsung i Android ljubiteljima.

Izvor: i4u.com