galaxy-s7-burn

Eksplozija Samsung Galaxy S7 uređaja je korisniku zadala opekline trećeg stupnja.

Prijavljen je još jedan nesretni događaj koji uključuje Samsung Galaxy S7. Ovaj incident se dogodio u Kanadi, gdje je čovjek zadobio opekline trećeg stupnja nakon što mu je Galaxy S7 eksplodirao u rukama. Amarjit Mann je svoju priču ispričao kanadskim televizijskim vijestima.

Naveo je da je osjetio kako njegov džep postaje topliji. Kad je izvadio svoj mobitel uređaj mu je eksplodirao u ruci i uzrokovao opekline drugog i trećeg stupnja. Ova vijest je svakako sramotna za tvrtku. Ovo nije jedina priča u kojoj se spominje eksplozija Samsung Galaxy S7 uređaja.

Samo je prošlog mjeseca zaposlenik velikog teleoperatera dao priču o zapaljenju S7 tijekom punjenja. Mnogi slični incidenti su također izašli na vidjelo. Isprva se mislio da je riječ o izoliranom incidentu, ali kasnije se ispostavilo da je ipak telefon krivac.

U ovom najnovijem incidentu uređaj se zapalio čak i kada se nije punio. G. Amarjit je objasnio da mu je telefon bio u džepu za vrijeme vožnje. Nije pokretao nikakve teške programe ili aplikacije. Čak i je u toj situaciji telefon eksplodirao u njegovim rukama.

Šteta na uređaju je velika, ali još su gore opekline koje je Amarjit zadobio. Uređaj mu se zalijepio za kožu, ali ga je Amarjit otresao s ruke i bacio kroz vozilo.

Možemo zamisliti koliku je štetu incident mogao napraviti njegovom automobilu i okolnim vozilima da dotični nije tako brzo reagirao. Bitno je napomenuti da se takvi incidenti ne događaju često. Ali ćemo zbog ovog incidenta svakako dva puta promisliti prije korištenja S7.

Izvor: i4u.com