gettyimages-483845616

Samsung radi sve što može kako bi nestao nered koji je napravio Galaxy Note 7.

Tvrtka će imati program nadogradnje koji će omogućiti Galaxy Note 7 vlasnicima da nadograde svoje uređaje na Galaxy S8 ili Galaxy Note 8 po sniženoj cijeni. Iako nije bilo službene najave, to je potvrda da će Note serija i dalje živjeti, bez obzira na probleme.

Dogovor je, za sada, ograničen na korisnike u Južnoj Koreji, a još je nepoznato hoće li se program proširiti u SAD ili na druga tržišta.

Prema pisanju Reutersu, potrošači će morati platiti samo 50% cijene Galaxy S7 ili Galaxy S7 Edge uređaja kada vrate svoj opozvani Note 7. Sve to, naravno, neće biti moguće dok Galaxy S8 ili Galaxy Note 8 ne postanu dostupni.

To će vjerojatno biti Samsungov plan da potakne Galaxy Note 7 korisnike da vrate svoje telefone te da ostanu vjerni brandu, posebno iz razloga jer se mnogi ljudi prebacuju na iPhone 7. Očekuje se da će Samsung Galaxy S8 lansirati u veljači ili ožujku, a Galaxy Note 8 će biti objavljen krajem ljeta 2017. godine, prema ZDNet.

Otkriveno je vrlo malo detalja o Galaxy S8 ili Galaxy Note 8 uređajima. Očekuje se da će Note 8 imati zvučnik u S Pen te da će Galaxy S8 imati 4K zakrivljen Super AMOLED zaslon. LG će proizvesti baterije, koje će nadamo se biti puno uspješnije od trenutnog modela.

Izvor: i4u.com