phoneys-780x452

Najunosnija aplikacija u iMessage App Storeu će uskoro biti i službeno zabranjena od strane Applea jer korisnicima dopušta da šalju plave mjehuriće s porukama koje stavljaju riječi u usta vašim prijateljima.

Pametna aplikacija s naljepnicama pod nazivom Phoneys popela se na vrh App Store ljestvice ovaj tjedan. Aplikacija korisnicima nudi hrpu već ispunjenih tekstualnih mjehurića s kojima izgleda kao da je primatelj upravo rekao nešto neugodno, kao npr. “Ne znam o čemu govorim” ili “Kako uvijek izgledaš tako nevjerojatno?“.

Iako je Apple odobrio aplikaciju, to nije bilo drago kada Phoneys postao Najunosnije app. Još uvijek možete preuzeti Phoneys, ali iPhone-maker je zaprijetio da će ga skinuti u trgovini, ako promjene nisu napravili.

“Appleov odvjetnici nisu bili sretni što je Phoney’s prošao kroz proces revizije”, rekao je Adam Howell, programer Phoney’s-a. “Naljepnice nisu mogle biti plave ili zelene, nisu mogle koristiti San Francisco kao pozadinu, a aplikacija se više nije mogla prodavati kao „prank“ aplikacija, jer Apple ne odobrava takve aplikacije.”

Izvor: cultofmac.com