screen-shot-2016-06-13-at-6-02-57-pm

Nakon prethodne Apple Music reklame u kojoj glume James Corden, Jimmy Iovine, Eddy Cue i Bozoma Saint John, Apple je u četvrtak podijelio novi oglas za uslugu.

Najnoviji video se fokusira na promjene koje su na Apple Music došle s iOS-om 10, a pojavljuju se na 1 minuti i 21 sekundi.

Video koji je podijeljen na Appleovom YouTube kanalu, pod nazivom “Istražite posve novi Apple Music”, skače kroz različite aspekte novog sučelja. Na primjer, označena je osvježava „Za vas“ kartica, kao i sposobnost spremanja glazbe za offline slušanje.

Donekle iznenađujuće, „always-on“ streaming kanal Beats 1 također je dobio malo prostora. Apple ističe razne domaćine i slavne osobe koje se pojavljuju na platformi, uključujući poznata imena kao što su Drake, Zane Lowe i Pharrell.

Ostale istaknute značajke uključuju popise, ekskluzivni sadržaj Apple Glazbe, dijeljenje sadržaja i još mnogo toga. Apple u opisu za video piše sljedeće:

Slušajte bilo gdje – čak i izvan mreže. Više od 40 milijuna pjesama. Na tisuće izabranih popisa pjesama. Ekskluzivne glazbene i video premijere. Nastupi najboljih umjetnika i DJ-a na Beats 1, radio uživo ili na zahtjev i još mnogo toga. Novi članovi dobivaju besplatna tri mjeseca.

Video završava s rečenicom “Nikad ne prestajte slušati.” Cijeli spot možete vidjeti u nastavku.

Izvor: 9to5mac.com