apple-blink

Najbolji način da doživite nove Apple proizvode, osim da ih stavite u ruku, je putem videa. Apple je objavio seriju videa koje Apple fanovi moraju pogledati.

Ne trepčite! Apple je izdao seriju zabavnih videa u trajanju od 2 minute koji prikazuju najvažnije s medijskog događaja 7. rujna. Apple je novi iPhone 7 predstavio zajedno s Apple Watch serije 2. Originalni Apple Watch dobio je brži procesor i sada se zove Apple Watch serije 1.

iPhone 7 izgleda odlično u novoj Jet crnoj i crnoj boji. Novi vodootporni iPhone ima nove kamere, novi A10 Fusion CPU, stereo zvučnike i više prostora za pohranu.

Novi Apple Watch serije 2 ima GPS i brži procesor. Novi Apple Watch je vodootporan do 50 metara i ima značajke za praćenje plivanja.

Treća velika stvar medijskog događaja 7. rujna je AirPods. Bežične slušalice od 159 $ će biti odličan blagdanski dar ove sezone.

Appleov medijski događaj održan 7. rujna definirao je najvažnije prodajno tromjesečje za Apple. iPhone je još uvijek Appleov daleko najvažniji proizvod. Sav rast dolazi od uređaja koji je u svojoj 9. godini. U 2018. Apple će proslaviti 10. obljetnicu iPhonea s novim dizajnom i OLED ekranom.

Ako imate vremena možete opet pogledati dvosatni Appleov govor na apple.com.

Izvor: i4u.com