curved-oled-iphone

Novo izvješće iz Japana kaže da Apple planira objaviti tri iPhonea 2017. godine uključujući i jedan sa zakrivljenim zaslonom, kakav ima Note 7.

Je li Apple ponovno kopira Samsung u 2017? Apple je dugo oklijevao oko slijeđenja Samsunga s velikim zaslonima pametnih telefona. Prema novom izvješću na Nikkei, Apple usvaja zakrivljeni zaslon kojeg je uveo Samsung u Galaxy pametnim telefonima prošle godine.

U izvješću Nikkei kaže da će Apple objaviti tri nova iPhonea u 2017. Premijski 5,5-inčni model će imati zakrivljeni OLED zaslon.

U izvješću se dalje navodi analitičar David Hsieh iz IHS DisplaySearch koji kaže da će samo premium iPhone 8, ili kako će se god zvati iPhone 10. obljetnice, imati OLED zaslon. Druga dva 2017 iPhone modela s ravnim ekranima će zadržati LCD tehnologiju.

Očekuje se da će Apple predstaviti iPhone 7 u srijedu 7. rujna To je već za dva tjedna. iPhone 7 više nije veliko iznenađenje zbog svih curenja. I dalje nedostaje još puno konteksta. Također još nije jasno hoće li Apple ove godine predstaviti tri iPhone modela – iPhone 7, iPhone 7 Plus i iPhone 7 Pro.

Izvor: i4u.com