samsungs-gear-manager-app-for-iphone-leaks-out-early-image-cultofandroidcomwp-contentuploads201603Gear-S2-with-iPhone-780x507

Samsung je napokon započeo beta testiranje Gear Manager aplikacije za iOS koja će omogućiti komunikaciju Gear pametnih satova s iPhoneom.

Test, koji će se zaključiti 19. rujna, nagovještava da je javno lansiranje sada blizu.

Samsung je prvo potvrdio da će svoj Gear S2 pametni sat učiniti kompatibilnim s iPhoneom još u siječnju, dok je izvješće iz ožujka tvrdilo da je Gear Manager aplikacija za iOS neizbježna. Pet mjeseci poslije još uvijek čekamo – ali sada Samsung konačno nešto radi.

SamMobile je primijetio da je južnokorejska tvrtka počela s beta testiranjem Gear Manager aplikacije za iOS s podrškom za ne samo standardni Gear S2, već i za Gear S2 s mobilnom povezivošću te za novi Gear Fit 2, njegov najnoviji pratitelj aktivnosti.

Svatko može registrirati svoj interes u beta fazi, ali imajte na umu da je istraživanje koje morate ispuniti prije dobivanja pozivnice na korejskom (tako da sretno s tim). Također morate imati iPhone s iOS-om 8.4 ili novijim kako biste mogli sudjelovati.

Beta testiranje završava 19. rujna, a javno lansiranje Gear Manager za iOS bi se trebalo održati ubrzo nakon toga.

Izvor: cultofmac.com