ipad-pro-surface-ad

Rugajući se Appleovoj najnovijoj iPad Pro reklami koja uređaj prikazuje kao osobno računalo, Microsoft je raspravio tvrdnju u novoj reklami svog proizvoda Surface Pro.

Apple je izjavio da se njegov najnoviji tablet uklapa u opis računala, ali Microsoft je odgovorio da “samo zato što nešto zoveš računalo ne znači da to odgovara opisu”, izvijestio je The Verge.

Apple je dodao niz novih značajki u svoj iPad Pro, uključujući Surface Pro-like odvojivu tipkovnicu. Microsoft je u svojoj reklami izrugao ovaj novi dodatak.

Tvrtkina virtualna pomoćnica Cortana prikazana je u razgovoru s Appleovom kolegicom Siri. Čuje se kako Siri govori Cortani da je novi iOS tablet dobio tipkovnicu kako bi olakšao stvari.

“Upravo sam dobio tipkovnicu. Sada sam računalo, kao i ti”, kaže Siri u reklami.

Međutim, Cortana se ruga Siri govoreći da iako novi uređaj ima tipkovnicu, nema dodirnu plohu, pune desktop aplikacije i vanjske priključke.

Osim toga, Microsoft se fokusira na iPadov nedostatak “moći” da se opiše kao računalo, rugajući se nedostatku Intel procesora i punih desktop verzija MS Officea.

Reklama završava tvrdnjom da “Surface čini više, baš kao i ti.”

Izvor: i4u.com