iphone-7-dummy-video

Izašao je još jedan video koji prikazuje detaljni iPhone 7 klon.

Prošli tjedan smo pisali o videu koji prikazuje iPhone 7 klon, koji je dostupan u Kini za oko 150 $. Ovi klonovi su vrlo detaljni i izgledaju kao prava stvar. Ovi klonovi su odlični za “procurene” iPhone 7 videe. U nastavku je još video iz Kine (Weibo) koji pokazuje iPhone 7 klon.

Ovi iPhone 7 klonovi se temelje na procurenim CAD datotekama. Osim video-blogera, te iPhone 7 lutke koriste proizvođači pribora za testiranje svojih iPhone 7 maskica.

Prema posljednjim izvješćima, iPhone 7 u prodaju kreće 16. rujna.

Dok dizajn iPhonea 7 ostaje u skladu s iPhoneom 6S, dosta promjena dolazi na sljedeći iPhone. iPhone 7 bi mogao biti ponuđen u tri modela po prvi put. iPhone 7 Pro s dvostrukim objektivom fotoaparata mogao cbi pogurati pametne telefone u nove high-end kategorije.

Procureni dijelovi pokazuju da iPhone 7 ima moderniji dizajn s više oku ugodnim rješenjima za antenske linije i položaj objektiva fotoaparata. Najkontroverznija značajka iPhonea 7 je zapravo nedostatak značajki. Apple uklanjanja 3.5mm utor za slušalice. Slušalice za iPhone 7 će morati koristiti digitalni Lightning utor ili Bluetooth.

Apple je vjerojatno grupirati Lightning EarPods s iPhoneom 7. Izvješća o Appleovoj izradi Lightning 3.5mm audio adaptera su smiješna. Ako Apple ne izrađuje Lightning EarPods, onda je tvrtka u potpunosti izgubila svoj put. Ništa u vezi adaptera nije čisto i jednostavno.

iPhone 7 će ponuditi nove razine performansi s novim A10 CPU i fotoaparat će također opet biti bolji. Apple također konačno daje entry-level iPhone 7 od 32 GB. Sve u svemu, iPhone 7 je veoma uzbudljiv.

Izvor: i4u.com