iphone-7-pro-22

Imamo prvi pravi uvid u iPhone 7 Plus koji mjeri 5,5 inča u veličini.

Neki tvrde da će to završiti kao zaseban SKU nazvan iPhone Pro, ali nismo sigurni da bi to mogla biti posljednja stvar. Dizajn je vrlo sličan iPhoneu 6 Plus uz dodatak pametnog konektora.

Čini se da je Home gumb dobio nekoliko promjena, ali je nejasno da li novi iPhone ima flush kapacitivnu Home tipku, kao što su govorile glasine, ali nova Home tipka će svakako pomoći Appleovim naporima da uređaj učini vodootpornim i otpornim na prašinu. Jedna stvar koja je nedostajala na ovim fotografijama je nijema prekidač koji je bio odsutan sa svojeg uobičajenog mjesta.

To ne bi trebalo biti previše šokantno jer većina novih Appleovih uređaja nema gumb za isključivanje zvuka, posebno svi novi iPad uređaji. No, ne smijemo ovo uzeti kao posljednju riječ o tom pitanju. Nijemi prekidač je na neki način bio važna značajka iPhonea, ali s novim kontrolnim centrom u iOS-10 Apple može vidjeti da se pomoću softvera može postići ono za što je trebao hardver.

Slike stražnjeg dijela telefona potvrđuju da je bilo promjena kod kamere i antenskih linija. Telefon ima izrez za dvojnu kameru koji ima dva senzora fotoaparata, oba od 12 MP. Antenske linije pokrivaju gornje i donje rubove telefona. Pametni konektor djeluje nepotrebno za 6-inčni telefon i možda na kraju neće napraviti svoj put do konačnog proizvoda, unatoč tome što je testiran u prototipovima.

Appleov logo na ovim slikama je neispunjen, ali će vjerojatno kao i obično biti ispunjen na uređaju. 3,55 milimetarski priključak najvjerojatnije će nedostajati, iako to ne možemo potkrijepiti sa slikama pošto dno telefona nije vidljivo. Telefon neće biti dostupan s 16 GB prostora za pohranu. Službena najava će se održati u rujnu.

Izvor: i4u.com