apple-music-on-android-gains-support-for-music-videos-and-family-membership-image-cultofandroidcomwp-contentuploads201511Apple-Music-Android-780x531

Apple je izdao još jedno ažuriranje Apple Glazbe za Android.

Najnovije izdanje rješava probleme s reprodukcijom glazbe i albumima dodanim na popise.

Od zamjene Beats Glazba aplikacije na Androidu, Apple Glazba je dobila mješovite recenzije. Mnogi Android korisnici su ostavili niske ocjene samo zato što je Apple aplikacija, ali u stvarnosti, iskustvo je gotovo identično onom na iOS-u.

I sa svakim ažuriranjem koje Apple izda, postaje sve bolja. Najnovija verzija 0.9.11 rješava problem s reprodukcijom koji bi mogao uzrokovati da pjesme preskoče prve dvije sekunde glazbe i “rješava problem gdje se albumi dodani na popis pjesama pojavljuju u neočekivanom poretku”.

Neki Android fanovi će reći da je Apple Glazba zapravo bolja na Googleovoj platformi, jer nudi widgete na početnom zaslonu – značajku koje još uvijek nema na iOS-u. To omogućuje korisnicima da kontroliraju svoju glazbu na početnom zaslonu bez potrebe za otvaranjem aplikacije.

Apple Glazba zahtijeva Android 4.3 Jelly Bean ili kasniji te se može besplatno preuzeti s usluge Google Play. Trebat će vam pretplata da uživate ​​u usluzi, koja košta 9,99 $ mjesečno za pojedince ili 14,99 $ mjesečno za obitelji, ali možete iskoristiti 90 dana besplatne probe prije prijave.

Izvor: cultofmac.com