ipand

Projektiranje pribora za Apple proizvode predstavlja radost.

Prvo zbog toga što se tvrtka drži istog dizajna najmanje dvije godine, a drugo jer rezultiraju u dobiti. Tijekom nekoliko godina vidjeli smo mnoge apsurdne i zanimljive dizajne koji su se probili na tržište u obliku iPhone zaštitnih maski.

Nedavno se na tržište probio Mesuit. Maska koju je kreirala kineska tvrtka namijenjena je za iPhone 6, 6S i 6 Plus korisnike. Na prvi pogled nije ništa više nego normalna maska koja produžuje bateriju, ali jedinstvena stvar jest da je to zapravo potpuno ispravan telefon.

Ima svoju SIM karticu i djeluje na Android baziranom Mesuit OS 1.0, zajedno s Apus pokretačem uz davanje pristupa aplikacijama za Android. Mesuit za rad koristi iPhone zaslon spajanjem na telefon putem lightning priključka i aplikacije.

Maska također nudi povećanje kapaciteta za iPhone od 32, 64 ili 128 GB. Jedino što dovodi do oklijevanja je pitanje koliko je integracija sinkronizirana. No, još je uvijek prilično impresivna, čak i ako je drugi uređaj ograničen na aplikaciju.

Manja maska mjeri 160,5 x 70 x 5,5 mm i može se kupiti za CNY 999 (oko 150 $), dok veća maska mjeri oko 180,5 x 80,8 x 5,55 mm, dostupan je na prodaju za CNY 1099 (165 $).

Izvor: i4u.com