iPhone-6s-Galaxy-S7-drop-test-780x369

Apple možda mogao izbjeći stakleni dizajn na kojem navodno radi za iPhone 8.

Novi test padanja, koji stavlja iPhone 6S protiv Galaxy S7, dokazuje da je aluminij daleko bolji izbor za naše pametne telefone.

Rečeno je da Apple radi nešto posebno za desetu obljetnicu iPhonea u 2017. Ne samo da bismo konačno mogli dobiti OLED zaslone, ali prema pouzdanom analitičaru KGI Securities Ming-Chi Kuo, dobit ćemo potpuno novi dizajn gotovo u cijelosti napravljen od stakla.

Neki izvještaji čak kažu da će staklo biti zaobljeno – baš kao ono na Galaxy S7 i Galaxy S7 Edge. No, dok to može izgledati lijepo, a ima i neke prednosti – kao što je bolje bežično punjenje – to također znači da su Samsungovi uređaji puno krhkiji.

U testu padanja od PhoneBuff, iPhone 6S je suprotstavljen s Galaxy S7 u nizu testova padanja. Kao što ste mogli očekivati, iPhoneovo aluminijsko unibody je u stanju izdržati puno više nego super sklisko staklo Galaxy S7 uređaja.

Galaxy S7 zapravo pada na prvoj preponi, dok iPhone 6S živi – čak i nakon razbijenog zaslona.

Kao što možete vidjeti na PhoneBuff-ovom poretku na kraju videa, četiri najjača smartphonea – HTC 10, iPhone 6S, One M9 i iPhone 6 – napravljena su od metala.

Stakleni iPhone 8 više ne zvuči kao dobra ideja, zar ne?

Izvor: cultofmac.com