lightning-earbuds-iphone7

Nova glasina kaže da će Apple pakirati iPhone 7 sa standardnim EarPods slušalicama i 3.5mm Lightning adapterom.

Nastavljaju se glasine o iPhone 7 slušalicama. Najnovija glasina kaže da neće biti 3.5mm utora za slušalice na iPhoneu 7. Apple bi s novim iPhoneom trebao upakirati Lightning adapter i standardne EarPods slušalice.

Umjesto utora za slušalice bit će smješten drugi zvučnik, koji će pojačati miran mono zvuk za iPhonea 7. Glasine o najnovijem iPhone 7 utoru za slušalice potječu od kineskog proizvođača dodataka s Computex Tajvan 2016 prema japanskom Apple blogu Mac Otakara. Blog ima dobar ugled, ali ovo izvješće je nedorečeno.

Computex Tajvan završio je prije više od dva tjedna. Zašto referenca showa stiže nakon tako dugo vremena?

Ova glasina nije uvjerljivija od glasina da Apple ne uklanja 3.5mm utor za slušalice. U svibnju je procurio navodni iPhone 7 dio koji pokazuje 3.5mm utor za slušalice.

Ideja da Apple pakira adapter umjesto novih EarPods slušalica s Lightning priključkom također ne miriši kao Apple. Adapter je kompromis, a ne rješenje za flagship smartphone. Možemo zamisliti Lightning adapter kao dodatnu opremu, ali iPhone 7 se mora isporučiti s Lightning slušalicama u slučaju da Apple zaista ukloni 3.5mm utor za slušalice.

Na azijskim tržištima opskrbe kao što je Alibaba, Lightning slušalice se jeftino prodaju za oko 2,50 $ u rinfuzi.

iPhone 7 će najvjerojatnije biti otkriven 13. rujna. iPhone 7 ima moderniji dizajn koji se temelji na iPhoneu 6S. Nove značajke uključuju dual objektiv fotoaparata, A10 CPU, do 256GB prostora za pohranu i Apple bi konačno mogao iPhone učiniti vodootpornim. Nova glasina donosi dual-SIM značajku u igru.

iPhone 7 će biti posljednji iPhone s LCD zaslonom. 10.-a obljetnica iPhonea u 2017 će po prvi put donijeti OLED zaslon. iPhone 2017. navodno će usvojiti staklo kao materijal.

Izvor: i4u.com