galaxy-s7-active

Bilo je mnogo nagađanja i curenja koja prikazuju da Samsung EAS priprema Galaxy S7 Active pametni telefon kojeg će izdati AT&T. S obzirom da je AT&T izdao S6 Active i S5 Active, ova tvrdnja ima čvrste temelje.

Samsung Vijetnam objavio je procurene fotografije koje su potvrdile vijest da će S7 Active uskoro biti na putu. To je potvrdio i naziv brenda na stražnjoj strani, jer se i AT&T logo nalazi ispod kamere telefona.

Stražnja oznaka (SM-G891A) potvrdila je prethodno curenje i stražnji kamuflažni dizajn podsjeća na S6 Active varijantu, dok je ukupni dizajn sličan S7 Active modelu.

Jedinstvenost telefona trebala bi biti njegov vojni tip izdržljivosti kao 810G uz IP68 ocjenu koju ima. Različito je to da nema tipku Nedavne aplikacije kao centralnu tipku za navigaciju, za koju se također prikazuje da bi mogla imati ugrađen senzor otiska prsta, osim Home tipke.

S obzirom da je ovo istina onda bi to trebala biti pionir Active serija koja će imati značajku otiska prsta. Također je rečeno da će Active S7 imati sve mogućnosti posuđene od Vanilla S7, što znači da treba imati Qualcomm Snapdragon 820 čipset uz 4 GB RAM-a. Međutim baterija bi mogla biti veća baš kao što se dogodilo s Active S6.

Izvor: i4u.com