iphone-7-leak-youko

Još jedan dan i još jedno iPhone 7 curenje.

iPhone 7 samo što nije krenuo u proizvodnju. Ranije je izvješteno da je Foxconn započeo proces zapošljavanja ranije nego proteklih godina. Apple je također potpisao ugovor s tvrtkama Wistron i Pegatron, još dva proizvođača za iPhone 7 liniju, koja se navodno sastoji od tri modela.

Stuff.tv i Steve Hemmerstoffer objavili su novu 3D animaciju CAD podataka za iPhone 7 Plus. Shema pokazuje izbačenu dual kameru i pametni priključak. Dizajn kućišta prikazuje se iznutra. Još jedan detalj je nedostatak utora za slušalice.

@OnLeaks kaže da CAD podaci potječu od ispitivanja iz ožujka. Očito je u rastu trend modularnih smartphonea. LG G5 uskoro će se pridružiti s Moto Z, a iPhone 7 će putem pametnog konektora vjerojatno imati opremu koja nadilazi tipkovnicu.

Osim novog 3D videa iPhonea 7 Plus, stigle su i procurene fotografije iPhonea 7 zahvaljujući kineskim društvenim medijima. Procurene fotke prikazuju zlatni iPhone 7 s novim dizajnom antenskih linija. To je dobra vijest. Loša vijest je da na tim fotografijama objektiv fotoaparata strši.

Očekuje se da će iPhone 7 biti otkriven i objavljen u rujnu. Curenja do sada upućuju da će Apple većinom zadržati dizajn iPhonea 6S. Apple sprema nadogradnju dizajna za sljedeću godinu. U 2017. iPhone slavi 10.-u obljetnicu. iPhone 10.-e obljetnice navodno će usvojiti OLED i kompletno novi dizajn koristeći staklo na stražnjoj strani.

Izvor: i4u.com