usb-c-note-6

Samsung navodno prelazi na USB priključak vrste C s Galaxy Note 6 uređajem.

Uz sve glasine o performansama Galaxy Note 6 uređaja, dolazi izvještaj koji kaže da će Samsung usvojiti USB-C u Galaxy Note 6. Samsung je ovdje zakasnio u igri. Galaxy S7 još uvijek ima micro USB priključak. Jedan od razloga zadržavanja tog priključka je Gear VR. Popularni Samsung slušalice za virtualnu stvarnosti koriste micro USB konektor.

Prema postovima koji se mogu pronaći na Weibo, Galaxy Note 6 će imati 5,77-inčni zaslon, 6GB RAM-a, do 256GB prostora za pohranu, 4,200mAh bateriju i IP68 ocjenu vodootpornosti. Note 6 će pokretati Qualcomm Snapdragon 823 CPU. Samsung Galaxy Note 6 će doći s ravnim i najsuvremenijim dizajnom.

Očekuje se da će Galaxy Note 6 biti objavljen krajem ljeta. To također može značiti da će Samsung pokrenuti novi Gear VR uz Galaxy Note 6.

Galaxy Note 6 će ići rame uz rame s novim iPhoneom 7. Apple bi trebao dodati novu veću i bolju verziju performansi u iPhone 7 liniji. Osim iPhonea 7 i iPhonea 7 Plus, moguć je i iPhone 7 Pro. IPhone Pro trebao bi imati kameru s dvostrukim objektivom. Do sada su procurili samo detalji o kameri Note 6 uređaja.

Izvor: i4u.com