Galaxy-S7-condensed-view-940x555

Samsung se mnogo poboljšao u optimiziranju svog TouchWiz softvera za svoje velike zaslone s visokim rezolucijama u posljednjih nekoliko godina, a sada korisnicima daje mogućnost da ga sami promijene sa skaliranjem zaslona na Galaxy S7 i Galaxy S7 Edge uređajima.

Veliki smartphone zaslon uglavnom je besmislen ako je sve što se na tom zaslonu pojavljuje veće, jer ne možete iskoristiti dodatni prostor. Neki proizvođači to ne prepoznaju pa ikone, tekst i druge elemente čine većima na većim ekranima.

Samsung je u prošlosti do određene mjere bio kriv za to, ali se mnogo poboljšao u stvaranju manjih stvari, tako da su njegovi veći zasloni u mogućnosti prikazati više sadržaja. A uz skaliranje zaslona, daje nam mogućnost da vidimo još više.

Skaliranje zaslona dolazi sa Samsungovim najnovijim ažuriranjem za Galaxy S7 seriju, koje je počelo izlaziti ranije ovog tjedna. Ono dodaje novi “kondenzirani” pogled unutar izbornika Postavke zaslona, ​​koji sve što vidite na zaslonu čini nešto manjim.

Ako imate dobar vid i ne trebate velike fontove i ikone, to vam omogućuje da sve smanjite i više nagurate na ekran. Prije je ova opcija bila skrivena u TouchWiz i nedostupna bez lukavih trikova.

Dajući korisnicima da ovako prilagode stvari je sjajan potez od Samsunga, a voljeli bismo vidjeti da više proizvođača to uzme u obzir.

Izvor: cultofandroid.com