Galaxy-Note-5-with-S7-wallpaper-940x548

Najnoviji smartphone uređaji već dolaze s više snage nego što smo ikad mislili da ćemo nositi u našim džepovima.

Sa Samsungovom sljedećom Galaxy Note generacijom, ti bi uređaji mogli djelovati sporo.

Prema novom izvješću, Galaxy Note 6 stiže s potpuno novim Snapdragon 823 procesorom i ludih 6GB RAM-a.

Samsung Galaxy Note obično je veća, moćnija verziju svog najnovijeg Galaxy S pametnog telefona, no nedavna izvješća predložila su da će Galaxy Note 6 biti više nego samo super veliki Galaxy S7.

Uz glasine koje spominju skener šarenice, vodeći phablet mogao bi pokretati 64-bitni Snapdragon 823 čipset – pod kodnim imenom Kyro – na 2.6GHz. Rečeno je da je ovaj čip sposoban kombinirati s do 8 GB RAM-a, ali to je jednostavno previše ludo za smartphone – čak i za neki sa Samsung logom.

Prema tipsteru na kineskom mikro-blogging mreži Weibo, Galaxy Note 6 će umjesto toga nositi 6GB RAM-a – 2GB više nego što trenutno vidimo u high-end smartphone uređajima ove godine, kao što su LG G5 i novi HTC 10.

Također se očekuje da će Note 6 imati 5,8-inčni Quad HD zaslon, biti otporan na vodu te imati Googleovu novu Android N nadogradnju, koja je trenutno u razvoju. Možemo očekivati ​​da će stići oko kolovoza, kada Note 5 proslavi svoj prvi rođendan.

Preporučujemo da ove tvrdnje za sada uzmete s rezervom. Iako su WeiBo tipsteri bili u prošlosti mnogo puta bili pouzdani, ništa još nije potvrđeno. Ako očekujete da će Note 6 biti veća verzija Galaxy S7, bilo koja velika poboljšanja bit će ugodno iznenađenje.

Izvor: cultofandroid.com