Galaxy-S7-wet-940x529

Samsungovi novi Galaxy S7 i Galaxy S7 Edge dolaze s novom verzijom TouchWiza koja se temelji na Android 6.0.1 Marshmallow.

Dolazi s cijelim nizom vizualnih poboljšanja i novih značajki – možete dobiti rani uvid u sve u galeriji ispod.

Ako ste već instalirali Samsungov Marshmallow nadogradnju na vaš Galaxy Note 5 ili Galaxy S6 Edge +, već ste upoznati s nekim promjenama koje je napravio za Android 6.0 i više – kao što su redizajnirani izbornici i panel brzih postavki te veće rubne funkcionalnost.

Tu je i novi birač broja u aplikaciji Telefon s velikim gumbom za video poziv, čišća galerija, Google Now na dodir te zaobljenije ikone za Samsungove ugrađene aplikacije.

U galeriji možete pogledati neke screenshotove, zahvaljujući Aamiru Siddiquiu iz XDA Developers:

Čitatelji koji imaju oko sokolovo primijetit će da ovaj Galaxy S7 Edge, koji je praktički tek izvađen iz kutije sa samo nekoliko screenshotova u galeriji (spremljenih na SD karticu), s temom treće strane i nula aplikacija treće strane, već ima iskorištenih 8.91GB interne pohrane.

To znači da Samsungov softver, koji dolazi unaprijed instaliran, koristi gotovo 9GB od 32GB na raspolaganju. Svakako je dobro da smo ovaj put dobili utor za microSD kartice.

Izvor: cultofandroid.com