galaxy-s7-edge-leak

Unatoč tome što ima dvostruko veći RAM od Appleovih 2GB, Samsungov novi Galaxy S7 Edge nije baš dobro prošao u testu brzine u odnosu na šest mjeseci star iPhone 6S Plus.

Pogledajte video ispod:

S7 Edge se u videu također sukobljava s Motorola Moto X Pure Edition i Google Nexus 6P uređajima, od kojih su oba objavljena prošle godine. Sva četiri uređaja su na tvorničkim postavkama, funkcioniraju bez mreže te imaju samo neke aplikacije (uključujući Instagram i Temple Run) uključene u instaliran test brzine – s ciljem da se izvodi kroz otvaranje i zatvaranje svake aplikacije u najkraćem mogućem vremenu.

Na kraju, Appleov iPhone 6S Plus stoji ispred konkurencije, uz S7 Edge koji završava masivnih 18 sekundi iza iPhonea.

Da budemo pošteni prema Samsungu, to nije poštena usporedba. Moto X Pure Edition, Nexus 6P i Galaxy S7 Edge imaju 1440p zaslon, u odnosu na 1080p zaslon na iPhone 6S Plus – što znači da imaju puno više piksela od Appleovog telefona. Također je moguće promijeniti animacije i prijelazno vrijeme na nekoliko mobitela, što bi uvjerljivo uštedilo malo vremena.

Ipak, to ne pokazuju učinkovitost s kojom Appleov hardver i softver zajedno rade. I još jednom pokazuje da su specifikacije na papiru samo jedan dio veće priče.

Izvor: cultofandroid.com