Galaxy-S7-vs-iPhone-6s-camera-940x527

Sjećate se kada je iPhone imao daleko najbolju kameru koju možete dobiti u smartphoneu? Ti dani su daleko iza nas.

U videu usporedbe kamera ispod, Samsungov novi Galaxy S7 Edge dobro i uistinu porazio iPhone 6S i iPhone 6sPllus u gotovo svakom provedenom testu.

Jasno je da iPhone nema užasnu kameru; na iPhoneu 6s okinuto je puno fotografija koje su sasvim u redu – i jako je dobro izvodio u nekim od testova provedenih u ovoj usporedbi. No, u mnogim drugim je jasno da je Galaxy S7 Edge daleko napredniji na tom planu.

Zahvaljujući novom senzoru od 12 megapiksela sa f/1.7 otvorom blende, Galaxy S7 Edge okida oštrije i svjetlije slike s više jarkih boja. Još je impresivniji u tamnim okruženjima, sa sposobnost da uhvati više svjetla koje pruža svjetlije slike s puno manje buke.

Galaxy S7 serija također nudi Dual Pixel autofokus koji je izvanredan. To olakšava snimanje objekata u pokretu te je mnogo brži u fokusiranju kada se kreće između dva objekta koji su različito udaljeni od fotoaparata – kao što ćete vidjeti u videu.
Naravno, Galaxy S7 šest je mjeseci noviji od iPhonea 6S, tako da će biti bolji u nekim područjima. Morat ćemo pričekati ovogodišnju iPhone 7 nadogradnju da vidimo može li Apple uhvatiti korak.

Izvor: cultofandroid.com