iphone-4-2017

Novi analitičar tvrdi da će Apple usvojiti dizajn iPhonea 4 za iPhone liniju 2017.

Apple je upravo lansirao iPhone SE i mjesecima je daleko od objavljivanja iPhonea 7. Često spominjan Appleov analitičar Ming-Chi Kuo već gleda u 2017. godinu u novom istraživanju, prema 9to5Mac.

Kuo kaže da će Apple objaviti obnovljenu iPhone liniju u 2017 sa staklenim kućištem kao što ima iPhone 4. Je li Apple ostao bez ideja za dizajn iPhonea? Novi iPhone SE vraća dizajn 2012., a iPhone 7S će izgledati kao iPhone 4 iz 2010. godine.

Nadajmo se da ipak neće biti tako, a da ovo izvješće samo znači da će Apple usvojiti isti materijal za kućište koji je korišten za iPhone 4.

Analitičar ide dalje i predviđa da će iPhone 7S imati zakrivljen ekran te da će bit dodan novi veliki 5,8-inčni iPhone. Apple bi konačno trebao uvesti bežično punjenje u iPhone 2017.

Ako je Kuo u pravu, Apple mijenja svoj ciklus nadogradnje. Obično velike promjene u dizajnu dolaze s novim brojem iPhonea, a S modeli su modeli s poboljšanim performansama i možda s dodatnim značajkama.

Procurena iPhone 7 shema već je ukazala da će Apple zadržati dizajn iPhonea 6 za iPhone 7 i samo uvesti manje izmjene. Linije antene bit će malo urednije, a objektiv fotoaparata možda će biti u istoj razini.

Izvor: i4u.com