samsung-galaxy-s7-edge-features-1-720x404

Zahvaljujući procurenim renderima u medijima, znamo točno što će Samsung objaviti na svojem Unpacked događaju 21. veljače.

Ali u slučaju da ste imalo sumnjali da će Galaxy S7 dobiti zaobljenog brata, Samsung je to rano potvrdio na svojoj web stranici.

Na slici uz obični Galaxy S7 u Samsungovoj marketinškoj slici koja je procurila ranije ovog tjedna, Galaxy S7 Edge postavljen je da bude veći od svogovogodišnjeg brata, s 5,5-inčnim Quad HD zaslonom.

Ova promjena mogla bi značiti da će Samsung izbaciti Galaxy S7 Edge +, koji je samo 0,2 inča veći od svoje serije za 2016. No sigurno neće izdati zaobljenu verziju flagship uređaja Galaxy S7, koji je već iskakao na web stranici južnokorejske tvrtke.

Samsung je nedavno ažurirao svoju developer web stranicu kako bi objasnio različite funkcije koje nudi rub ekrana. Ona navodi Galaxy S6 Edge i S6 Edge + kao što je očekivano – te i Galaxy S7 Edge. To čak i naznačuje nove značajke i poboljšanja koja su na putu.

To uključuje mogućnost postojanja više stranica s rubnim prečicama i widgetima te čak i aplikacije za mini rub. Te su promjene već uključene u Samsungovo Marshmallow ažuriranje za S6 Edge, koji je tijekom vikenda počelo izlaziti korisnicima u Južnoj Koreji.

Samsung je već potvrdio svoj Unpacked događaj za 21. veljače, a to je i prvi dan Mobile World Congress sajma u Barceloni. Očekuje se da će novi uređaji u prodaju krenuti 11. ožujka.

Izvor: cultofandroid.com