iPhone_battery_case-780x7801-780x780

iPhone 6s Plus već je čudovište od telefona. Ima 2,915mAh bateriju koja može trajati i do dva puna dana bez punjenja. Ali život baterije mogao bi postati još bolji s iPhone 7 Plus uređajem.

A prostor za pohranu? Mogao bi se udvostručiti.

Novo izvješće iz često pouzdane kineske stranice MyDrivers, pozivajući se na izvore u azijskom opskrbnom lancu, kaže da će iPhone 7 Plus biti bolji u odnosu na svog prethodnika u dva ključna načina: skladištenje i trajanje baterije.

Poruka iz opskrbnog lanca kaže da će Apple ove godine lansirati dva proizvoda: iPhone 7 i iPhone 7 Plus. Ista veličina ekrana je još uvijek 4,7 / 5,5 inča, no konfiguracija će se poboljšati. Najvažnije je da će kapacitet iPhonea 7 Plus od 256GB biti isključiv, bit će dodatak uz veličinu zaslona i kapacitet baterije, što je najveća razlika u odnosu na iPhone 7. Osim toga, rečeno je da će iPhone 7 Plus kapacitet baterije doći do 3100mAh, više od iPhonea 6S plus koji ima 2750mAh.

Spojivši poboljšani vijek trajanja baterije uz Appleov novi A11 SoC, koji će vjerojatno biti još učinkovitiji u delikatnom ispijanju energije, iPhone 7 Plus mogao bi biti značajno poboljšan u odnosu na iPhone 6s Plus.

I više pohrane uvijek je plus. Radije bi vidjeli da Apple udvostruči ili čak učetverostruči pohranu na 16GB iPhoneu 7 nego da ju podupla na high-end uređaju.

Izvor: cultofmac.com/