Samsung-Galaxy-Note-5-front-panel-L-vs.-Samsung-Galaxy-S7-R

Samsungov novi Galaxy S7 imat će poznati dizajn, prema posljednjim izvješćima – ali možda neće biti klon Galaxy S6 kao što smo svi očekivali.

Prema procurenom panelu zaslona, uređaj bi zapravo mogao izgledati kao mini Galaxy Note 5.

Kao što možete vidjeti na slici iznad, procureni Galaxy S7 zaslon na desnoj strani izgleda gotovo točno kao panel zaslona Galaxy Note 5 na lijevoj strani, samo manji. Nova ploča ima točno istu prednju kameru i raspored senzora kao veći brat.

Slika ispod uspoređuje ovu prednju ploču s onom prošlogodišnjeg Galaxy S6, koja ima zaobljenije rubove i malo deblje okvire oko zaslona.

Samsung-Galaxy-S7-front-panel-L-vs.-Samsung-Galaxy-S6-R

Prošlogodišnji panel također ima nešto manji otvor za sami zaslon, ​​dok se za novi očekuje da će imati 5,2-inčni zaslon od 5.1 inča. Također se očekuje da će ta nova ploča biti osjetljiva na pritisak, kao što je iPhone 3D zaslon osjetljiv na dodir.

Ne možemo potvrditi da je curenje pravo, naravno, ali sigurno izgleda prilično uvjerljivo. Srećom, ne moramo predugo čekati za pravu stvar. Nedavna izvješća tvrde da će Galaxy S7 stići početkom ove godine, bilo na Mobile World Congress sljedeći mjesec, ili u ožujku.

Izvor: cultofandroid.com