HTC-One-A9-pink-940x597

HTCovom iPhone klonu nedostala je jedna stvar kad je napravio svoj debi prošlog listopada: ružičasta boja.

Sada ima i to, dajući Android fanovima skoro identičnu alternativu za ružičasto zlatni iPhone 6S.

HTC-ov flagship uvijek dobije puno pozornosti, ali ju u posljednjih nekoliko godina ima iz pogrešnih razloga. One M9 uveden prošlog proljeća bio je kritiziran jer je previše ličio na One M8 te nije bio dovoljno dobar da se natječe, dok je One A9 kritiziran jer je zapravo iPhone 6 s HTC logom.

Ali to nije nužno loša stvar (pod pretpostavkom da ne radite za Apple). Vidite, za dugogodišnje iPhone korisnike koji se žele prebaciti na Android bez žrtvovanja vrhunskog dizajna, One A9 mogao bi biti idealan. I sada dolazi u ružičastoj, podudarajući se s novim elegantnim ružičasto zlatnim iPhoneom 6S.

HTC-One-A9-all-color-variants_1

Interno, novi model je isti kao i svi ostali, imajući 5-inčni 1080p zaslon, Snapdragon 617 procesor, do 3GB RAM-a i 32GB prostora za pohranu, utor za microSD kartice te 13-megapikselnu stražnju kameru. Također radi na Android 6.0 Marshmallow.

Postoji jedan minus, ipak; ružičasti One A9 trenutno je dostupan samo na HTCovom domaćem tržištu u Tajvanu, ali se očekuje da će otići globalno u narednim mjesecima.

Izvor: http://www.cultofandroid.com/77974/htc-answers-rose-gold-iphone-6s-with-pink-one-a9/