2016-01-13-15.38.46-940x565

Svježa curenja ukazuju da će Samsung ovogodišnji Galaxy S7 Edge + lansirati uz manji Galaxy S7 i S7 Edge.

Ako sva tri uređaja krenu u prodaju u ožujku, kao što se očekuje, onda će prošlogodišnji Galaxy S6 Edge + biti zastarjeo samo 7 mjeseci nakon svog debija.

Ima puno smisla pokrenuti S7 Edge + uz ostale uređaje u S7seriji, a sjajno je da veliki ljubitelji Samsungovih zaobljenih smartphonea neće morati tako dugo čekati na to. Ali je šteta da će oni koji su usvojili S6 Edge + vidjet kako se tako brzo ažurira.

No, Samsung ovo još treba potvrditi. Glasine se temelje na marketinškoj slici koju je objavio pouzdan leaker Evan Blass (@evleaks), koja pokazuje veći S7 Edge + koji se promovira uz svoju manju braću.

To svakako ukazuje da će sva tri uređaja ići na prodaju u isto vrijeme, ali to definitivno nije dokaz ničega. Morat ćemo pričekati i vidjeti hoće li se S7 Edge+ pojaviti uz S7 i S7 Edge kad Samsung svoje uređaje sljedeće generacije službeno objavi.

Nedavne glasine obećale su da će se to dogoditi na Mobile World Congress u Barceloni sljedećeg mjeseca – točnije 21. veljače. Galaxy S7 serija vjerojatno će izgledati poput Galaxy S6 serije, ali nadogradnje bi trebale uključiti Snapdragon 820 procesor, novi 12-megapikselni fotoaparat, 4GB RAM, i zaslon osjetljiv na pritisak poput onog kakav ima iPhone.

Izvor: cultofandroid.com