iphonesbatteryissuei4unews

Tvorac iPhonea radi na popravku.

Nakon brojnih pritužbi od iPhone 6S i 6S Plus vlasnika, Apple sada postavlja novi dokument podrške, detaljno objašnjavajući kako brzo popraviti prijavljene probleme kod nekih iPhonea koji postotak svoje baterije ne prikazuju ispravno.

Apple je priznao problem i istražuje uzrok. U međuvremenu tvrtka nudi privremeno rješenje. Očigledno je problem uzrokovan greškom na iPhone postavkama, točnije, vremenskim zonama.

Apple tvrdi da kada ručno mijenjate vremenske zone na vašem iPhoneu 6S i 6S Plus, postotak baterije uređaja ne može se ažurirati. Apple još treba detaljnije objasniti.

Za rješenje problema Apple preporuča ponovno pokretanje iPhonea. Ako to ne uspije, idite na postavke i osigurajte da su podaci i vremenske opcije postavljene na automatski. Ako posljednje ne uspije, najbolje je da se obratite Apple podršci.

“Apple je svjestan ovog problema i istražuje uzrok i rješenje”, rekla je tvrtka. “Ako se to ponovno dogodi, a vi niste promijenili vrijeme ili vremensku zonu na uređaju, obratite se Apple podršci.”

Kupci su se obratili Appleovoj zajednici za podršku kako bi se požalili na svoj iPhone.

” Postotak baterije na mom iPhoneu 6S Plus često zapne, primjerice – pisat će 87 posto cijeli dan, a onda ću ga uključiti na jedan sat, a on će i dalje pokazivati 87 posto”, žali se jedan kupac.

Jedan korisnik tehnologije nagađa da je iOS zbunjen kada promijenite vrijeme na igrama da biste dobili više života (šanse za igranje), što rezultira zaglavljenim postotkom baterije. Dobra vijest je da Apple već radi na rješenju. Apple je poznat po svojim pravovremenim i dosljednim promjenama.

Izvor: i4u.com