Apps

Ove je godine bilo dosta velikih aplikacija za različite vrste ljudi, bilo da su putnici, igrači ili poslovni ljudi. Međutim, postoji i mnogo aplikacija usmjerenih na mušku demografiju, a mi vam ovdje predstavljamo top 12 aplikacija za dečke. One uključuju aplikacije za posao i užitak, kao i one koje mogu miješati oboje.

# 12 Dragon Dictation

Za svakoga tko obično koristi dikcijski softver na računalu, Dragona bi trebao lako uočiti. S Dragon Dictation, korisnik samo treba govoriti, a aplikacija će automatski snimiti riječi. Savršena je za one koji nisu upoznati s Touchpad tipkovnicom, kao i za one koji imaju problem s vidom ili za one koji imaju problema s tipkanjem. Budući da je vrlo precizna, korisnici ne moraju previše brinuti o pogrešno prevedenom tekstu.

# 11 Monument Valley

Ova je aplikacija umjetničko djelo napravljeno u izvrsno rješavanje slagalice. Ova igra crpi dizajn iz srednjovjekovne Europe i Bliskog istoka. Iako nije tako glasna i jeftina kao i druge igre, još uvijek pruža gladak i miran dizajn. Cilj je vrlo jednostavan: korisnik treba riješiti neke vrlo složene arhitektonske zagonetke. Trenutno košta 4 dolara za iTunes prodavaonice i Google Play.

# 10 Ridiculous Fishing

Koji bi popis muških aplikacija bio potpun bez klimanja prema ribolovu? Ova aplikacija nije samo o ribolovu, već je vrlo pretjeran i zabavan način za gubiti vrijeme. Korisnik treba navigirati svoju liniju kroz dubine što je niže moguće, izbjegavajući ribu. Čim je jedna uhvaćena, linija je izdužena i morate spojiti što je više moguće. Što je niže, ribe su veće. Ridiculous Fishing je bezumna zabava koja će sigurno udovoljiti svakom frajeru.

#9 Kayak Pro

17vji63jzmlmejpg

Za dečke koji puno putuju, važno je pronaći velike ponude kako bi uštedjeti i vrijeme i novac. Mogu rezervirati hotele, iznajmljivati vozila i kupovati letove. Besplatna inačica nudi mnoge velike mogućnosti, ali ako je netko strastveni putnik, stvarno bi trebao razmotriti pro verziju. Za čovjeka koji puno putuje i ne želi gnjavažu potrage za online ponudama, Kayak Pro je dobra investicija.

# 8 MenuPages

18mh7fbkd6sz1jpg

Za muškarce koji puno jedu vani, MenuPages svakako je odlična stvar. MenuPages korisniku omogućuje da vidi točno ono što restoran poslužuje i koliko to košta. To svima omogućuje pregled online cijena, koje su često netočne; i iako bolje radi u većim gradovima s puno prometa, i dalje je super mogućnost za pronalaženje pravog mjesta za jesti.

# 7 Shazam Encore

Screenshot-25-660x330

Bilo kojem tipu koji želi zapamtiti pjesmu, Shazam Encore može priskočiti u pomoć. Pokretanjem aplikacije i držeći je blizu zvučnika, Shazam će odmah prepoznati pjesmu i povući sve relevantne informacije, kao što je pjevač, žanr i album. Iako se bori s manje poznatim naslovima, to nadoknađuje s jednostavnošću uporabe.

# 6 Netflix

iphone_5_netflix_hero-1024x576

Iako zapravo nema nikakve potrebe za predstavljanjem Netflixa, bitno je reći da je ovo aplikacija koju jednostavno mora imati svaki tip. Netflix pruža mogućnost streaminga filmova i TV emisija. Najbolje od svega je da čak nudi i mogućnost da ocijenite emisije i filmove. To je savršeno za one dečke koji su u pokretu, a i dalje žele uživati u Netflixu. Ova je aplikacija besplatna s Netflix pretplatom, koja iznosi 7,99$/ mjesečno.

# 5 Duolingo

Duolingo-header-664x374

Duolingo, pokrenut na računalu, nudio je zabavan i kreativan način učenja novog jezika. Za one koji su u pokretu i dalje žele vježbati svoje strane jezične vještine, Duolingo je apsolutna nužnost. Jedno od novijih ažuriranja korisniku čak omogućuje da nastavi lekcije čak i kad nije spojen na internet. Najbolje od svega, Duolingo je besplatan za korištenje.

# 4 ESPN Score Center

ESPN-ScoreCenter-3.0-iPhone5-1-152x300

ESPN Score Center je aplikacija koju svaki fan sporta mora imati. Ne samo da je prikladna, već također može povući podatke igre iz gotovo bilo kojeg sporta, kao što su nogomet, košarka, hokej, pa čak i ragbi. Ne samo da korisniku omogućuje da podigne naslove u vezi svoje omiljene momčadi, već omogućuje i da podigne video zapise. Sve je ovo besplatno i za Android i za iOS.

# 3 MyFitnessPal

Screenshot_1

Za one koji žele izgubiti nekoliko kilograma, MyFitnessPal može biti od velike pomoći u postizanju fitness ciljeva. MyFitnessPal nudi brojač kalorija i pratitelja vježbanja koji su jednostavni za korištenje. MyFitnessPal sadrži prehrambene baze podataka i može čak pratiti i ugljikohidrate, masti i proteine.

# 2 Touchfit: GSP

V-mM9lBreU8

Ova aplikacija još je jedna dobra mogućnost za dečke koji žele izgubiti nekoliko kilograma. MMA borac George St-Pierre virtualni je trener i postoji mnogo napornih vježbi koje se kreću od lakih do nemogućih, tako da bez obzira gdje se netko nalazi na svom putu mršavljenja, trebao bi pronaći nešto što mu odgovara. To osigurava da se korisnik ne ozlijedi od pretjerano intenzivnog treninga.

# 1 Cloze

Cloze

Za dečke koji se žele povezati sa svojim prijateljima, Cloze je aplikacija koju bi trebali imati. Organizira sve, od tvitova do poruka pa čak i Facebook postova, i slaže ih prema korisnikovom osobnom ukusu. To znači da će korisnik moći vidjeti ažuriranja od ljudi od kojih ih želi vidjeti. Najbolje od svega, besplatno je i jednostavno za korištenje.

Izvor: topmensmagazine.com