gev

Dijamantima okovan iPhone 6S u Dubaiju košta Dh109,999 (29 946.87 $).

Želite li svjedočiti nekoj od povijesti Dubaija u obliku iPhonea? Pa, možda imamo nešto za vas.

Stanovnici i putnički geekovi znaju da je Dubai u početku počeo kao ribarsko selo. More je i dalje važan dio gradske civilizacije.

Ovaj put Givori je odlučio dati počast svojoj civilizaciji. iPhone 6S Calypso by Givori na sebi ima sve vrste mističnih morskih stvorenja prekrivenih draguljima i kamenjem. Jedan Calypso uređaj ima 117 pojedinačno uklesanih “skala”. Ljuske su umetnute u zlatnu mrežu na stražnjem dijelu uređaja.

iPhone 6S Calypso Diamond Edition ima ukupno 1.091 dragog kamenja. Kamenje ukupno ima 10 karata. Kamenje krasi cijeli stražnji dio uređaja. Ono se također nalazi oko fotoaparata i Home tipke. Metal koji se koristi za pokrivanje je dragocjeno bijelo zlato i crna platina.

Dakle, pročitali ste sve detalje i svaki normalan čovjek mislio bi da će ovaj telefon biti posebno skup.

Proizvedeno je samo 50 jedinica. Dakle, samo selektivni ljudi koji su spremni potrošiti tonu novca nalaze se u utrci da ga kupe. Međutim, ako ste jedan od nesretnika i ne možete si priuštiti dodatni skupi 6S Calypso, onda možete dobiti bazni model. Malahit verzija je dostupna u žuto zlatnoj, dok je Mother od pearl dostupna u ružićasto zlatnoj ili Onyx. Ova verzija košta 23.000 UAE ili 6250 $ / 5700€.

Pa, oni također nisu jeftini! Givori iPhone 6S Calypso i Calypso Diamond koštaju 110.000 UAE ili 30.000 $ / 27.000 €.

Izvor: i4u.com