applebatterycasei4unews

Smart Battery kućište, dizajnirano od strane Applea, prekretnica je za tehnologijskog diva.

Svi želimo duži život baterija u našim telefonima. Ali stvaranje smartphone baterije koja može trajati danima lukava je zagonetka, koju proizvođači telefona pokušavaju riješiti. Baterijska kućišta omogućuju privremeno rješenje, proširujući snagu mobilnih uređaja dok se ne iscijede i zahtijevaju punjenje.

Apple je upravo objavio Smart Battery Case za iPhone 6s i iPhone 6 koji, prema tvrtki, povećava vrijeme razgovora do 25 sati. Isto baterijsko kućište iPhone vlasnicima omogućit će dodatnih 18 sati pregledavanja interneta putem LTE mreže. To je impresivan tvrdnja, iako još trebamo testirati pribor.

iPhone 6 vlasnici sada mogu naručiti Smart Battery kućište na Appleovim službenim stranicama. Postoje dvije raspoložive boje: ugljen siva i bijela. Kućište košta 99 $ u SAD-u i £ 79,00 u Velikoj Britaniji. Kućište izgleda impresivno. Ima svilenkast završetak, a tu je i mekana linija od mikrofibre na unutarnjoj strani koja pomaže zaštititi iPhone. Također izvana ima silikon, što je lijepo.

Apple obično prodaje baterijska kućišta od trećih strana, kao što je Mophie i drugi proizvođači. Stvaranjem vlastitog baterijskog kućišta, Apple proizvođačima dodataka govori da sam može izgraditi vlastitu opremu. Možemo li očekivati ​​još pribora iz Applea u budućnosti? Samo će vrijeme pokazati.

Izvor: i4u.com