apple-watch

Apple Watch još se izdaje u cijelom svijeta, ali prema riječima predsjednika Quanta Computer, a.k.a. tvrtke koja gradi Appleove debi nosive uređaje, nastavak je u radu.

Quantain predsjednik Barry Lam tijekom nedavnog sastanka investitora u svojim je komentarima tvrdio da će Apple Watch 2 (ne tako šokantno) biti bolji od originala, te da će biti objavljen krajem drugog kvartala 2016. Naknadne glasine koje kruže u kineskim medijima pojasnile su Lamove komentare sugerirajući da će se mala serija Apple Watch 2 uređaja isporučiti krajem drugog tromjesečja sljedeće godine, dok će prava pošiljka krenuti u trećem kvartalu.

Vidjevši da su i iPhone i iPad na ciklusu godišnje nadogradnje, možda nije tako iznenađujuće da će Apple Watch učiniti isto, ali je svakako zanimljivo čuti potvrdu da će to vjerojatno biti tako.

Prethodne glasine tvrde da će Apple Watch zadržati istu veličinu, oblik i rezoluciju kao i njegov prethodnik – iako će zaslon biti marginalno tanji kako bi se omogućila veća baterija, imat će dodanu FaceTime kameru, više razine iPhone neovisnosti i dodatne high-end modele koji će koštati 1000 $ i više.

Istraživačka tvrtka Canalys nedavno je tvrdila da je Apple od lansiranja isporučio blizu 7 milijuna Apple Watch uređaja prve generacije – brojka koja nadmašuje sve druge kombinacije smartwatch pošiljki dobavljača u proteklih pet financijskih kvartala. Ako je istina, to je definitivno vrijedan nastavak!

Izvor: cultofmac.com