beatsmusic_ios_combo-940x640

Apple je potvrdio da će 30. studenog ugasiti svoj Beats Music Music ni streaming servis.

Vijest je stigla samo nekoliko dana nakon što je Apple Music konačno stigao na Android, a korisnici se potiču da prijeđu na novu platformu.

Apple olakšava Beats Music korisnicima da migriraju svoj profil – uključujući picks i preferencije – na Apple Music, ali ako ne iskoriste tu priliku prije 30. studenog, njihova će pretplata završiti, a Beats Music račun bit će zatvoren.

“Sve prednosti koje su se brinule o vašoj glazbi za vas još uvijek smišljaju još nevjerojatnija iskustva”, navodi se u dokumentu podršku. “Osim toga, na Apple Music ćete dobiti još bolje preporuke na temelju glazbe koju već slušate i volite, 24/7 globalni radio sa Beats 1, uzbudljivi materijal od vašeg omiljenog umjetnika, i još mnogo toga.”

Apple Music, koji je prvi put lansiran na iOSu i unutar iTunesa koncem lipnja, omogućuje korisnicima streaming više od 30 milijuna pjesama za 9,99 $ mjesečno. Također nudi obiteljski plan za do šest korisnika za samo 14,99 $ mjesečno, zajedno s jedinstvenom Beats 1 radio stanicom te Apple Music Connect.

Novi Apple Music korisnici, uključujući i one na Androidu, mogu uživati ​​u tri mjeseca besplatne probne verzije prije nego što odluče žele li ili ne žele platiti. Možete se prijaviti za početak korištenja usluge unutar iTunesa za Mac i PC, Music aplikacije za iOS ili s Apple Music za Android, koji se može skinuti s Google Play.

Izvor: cultofandroid.com