phone

Apple je to opet učinio, iPhone 6S Plus nadmašio je Galaxy Note 5 u testu brzine.

Apple sa svojom iPhone linijom publiku uvijek očara s nečim novim.

Kada je Apple predstavio svoj slavni duo (iPhone 6S i 6S Plus), početni referentni rezultati bili su dovoljno dobri da impresioniraju sve ljude koji su ih htjeli kupiti.

Glavni konkurenti, Samsungovi flagship uređaji, još uvijek su iza Appleovog fantastičnog dua u brzim performansama i RAM sposobnosti.

AnandTech detaljne reference okrunile su iPhone 6S i 6S Plus titulom najbržih pametnih telefona u svijetu za sada.

Ali dobili smo video o stvarnom stanju, rame uz rame test između iPhone 6S Plus i Samsung Galaxy Note 5 uređaja.

U videu, kako bi se izmjerile izvedbe, oba su telefona prošla kroz virtualne prepreke.

Prvi krug koristi se za testiranje sposobnosti svakog uređaja za učitavanje aplikacija, dok se drugi krug ispitivanja koristi za provjeru sposobnosti obavljanja više zadataka istovremeno.

Vrijeme trajanja svakog kruga onda se zbraja kako bi se dobilo ukupno vrijeme. Nakon prvog kruga, postalo je sasvim jasno da Samsung Galaxy Note 5 nije bolji izvođač od Appleovog iPhonea 6S Plus, čak i sa 4 GB RAM-a.

Ne zaboravimo da iPhone 6S i 6S Plus dolaze s 2 GB RAM-a. Iako ne postoji mnogo razlike između prolaznog vremena oba uređaja; iPhoneu 6S Plus treba do 49 sekundi, dok mu je Note 5 za petama s 51 sekundom.

U sljedećem krugu, međutim, rezultati za Note 5 prilično su razočaravajući. U trenutku kada prelazi posljednju prepreku, Appleov najnoviji telefon završava šesnaest sekundi prije nego Samsungov flagship 2015.

Appleov iPhone 6S ima kapacitet za besprijekorno rukovanje multitaskingom tako što službeno ima unaprijed pokrenute aplikacije koje čekaju u pozadini.

No opet Note 5 u biti nije opremljen za tu razinu brzine, čak i sa 4GB RAM-a.

Izvor: i4u.com