9 (1)

iOS 9 korisnici prijavljuju ” Message Not Yet Downloaded” pogrešku.

iOS 9 Apple je predstavio na svom popularnom događaju 9. rujna. Od tada dobiva mješovite recenzije od publike koja je ažurirala svoje Apple uređaje.

Problem je navodno povezan s iOS 9 Mail aplikacijom i time kako obrađuje POP račune e-pošte. Kada koriste Stock e-mail aplikaciju, mnogi korisnici ne mogu vijeti e-poštu ili preuzeti bilo koji prilog iz POP računa e-pošte.

Kada pokušaju vidjeti privitak iz e-maila, korisnici dobivaju pogrešku koja kaže da “poruka još nije preuzeta s poslužitelja” („Message not yet downloaded from server”).

Jedan od najlakših rješenja za ovaj problem je da koristite e-mail klijent treće strane da biste vidjeli privitke koji prolaze kroz pogrešku. Ali ovo rješenje ne može biti Appleovo službeno rješenje problema.

Čini se da je Apple jednom korisniku s problemom rekao da on potječe iz računa koji su dizajnirani da iskorijene kopije e-pošte spremljene na poslužitelju.

Bilo kako bilo, napuštajući ih na poslužitelju nije općenito mogućnost za ljude koji koriste više od jednog uređaja kako bi provjerili i pročitali svoju POP e-poštu.

Međutim, iOS je prošao kroz iOS 9.0.1 i 9.0.2 promijene, ali Apple nije učinio ništa kako bi riješio ovaj problem tvrdeći da je to pitanje koje se odnosi na konfiguraciju Maila.

Postoji mnogo thitd-party korisnika koji lako mogu riješiti ovaj problem, ali to bi se općenito tretiralo kao neznanje u dijelu ovako velike tvrtke poput Applea.

Ajmo držati fige i vidjeti je li Apple uopće zainteresiran za rješavanje problema ili nije!

Izvor: i4u.com