beats

Apple najavljuje novi Bluetooth zvučnik!

Apple je u četvrtak neočekivano najavio novu i poboljšanu verziju svog Beats Pill Bluetooth zvučnika, koji se sada zove Pill +.

Apple je napravio neke ozbiljne promjene u unutrašnjem djelovanju novog zvučnika.

Izvorni Pill zvučnik pokrenut je 2012., a Pill + je najnoviji i najnapredniji dodatak liniji.

Pill + je veliki dodatak liniji Appleovih zvučnika. Apple nije objavio nikakav Bluetooth zvučnik otkad je u svibnju 2014. godine preuzeo Beats Electronics za ukupno 3 milijarde $.

Od tada proizvodi samo slušalice, s obzirom da je Beats po njima poznat. Apple je za Pill + preuzeo čist i suptilan izgled u odnosu na prethodnu verziju tako da nema dodatnog štiha u Pill +.

Beats Logo gumb i kontrole za uključivanje i reprodukciju također su eliminirane s leđa. Sve su opcije sada pomaknute na gornji dio zvučnika.

Tu je i USB priključak pune veličine, Appleov vlastiti Lightning utor i 3.5mm audio ulaz na stražnjoj strani uređaja.

Novi Pill + malo je veći od prethodne verzije, koja je prema Appleu u stanju proizvoditi glasniji zvuk od svog prethodnika.

Što se tiče baterije, Apple je tvrdio da Pill + može do 12 sati konstantno reproducirati glazbu na temelju jednog punjenja.

Tu je i mjerač baterije koji pokazuje koliko je ostalo baterije. Potpuno punjenje baterije može potrajati oko 3 sata. Pill + može puniti i druge uređaje putem USB priključka.

Novi Pill + skuplji je od prethodne verzije. Zvučnik je procijenjen na 229,95 $ i dostupan je u crnoj i bijeloj boji.

Očekuje se da će zvučnik biti dostupan početkom studenog ove godine.

Izvor: i4u.com