iPhone-wireless-charging-940x488

Samo dva dana nakon što je Apple predstavio svoje nove iPhone 6S i iPhone 6S Plus uređaje, Samsung ima oglas u kojem ih ismijava zbog nedostatka bežičnog punjenja, dok istovremeno promovira novi Galaxy Note 5 i Galaxy S6 Edge +.

Samsung se već poslužio Twitterom kako bi se rugao Appleu zbog duljine njegovog iPhone 6S govora, ali Saumsungova nova reklama osvrnula se i na Cupertinove najnovije smartphone uređaje. To, naravno, nisu prve Samsung reklame koje se rugaju iPhoneu, a sigurno neće biti ni posljednje.

U 30 sekundi isječka, Samsung ističe sposobnost bežičnog punjenja svojih najnovijih phableta, a zatim prikazuje mrtvi iPhone 6 Plus stavljen na svoj bežični jastučić za punjenje bez rezultata.

Isječak završava s natpisom “To nije telefon, to je Galaxy”, što je očito ruganje Appleovoj “Ako to nije iPhone, to nije iPhone” kampanji.

S obzirom da iPhone 6s i 6s Plus još nisu na prodaju, Samsung je sigurno u reklami koristio prošlogodišnji iPhone 6 Plus – ali to je još uvijek točno, jer novi iPhone modeli također nemaju bežično punjenje.

Izvor: cultofandroid.com