watchos2-delay-release

Apple je odgodio puštanje Apple WatchOS 2. Kada će onda izaći?

Apple je planirao Apple WatchOS 2 objaviti 16. rujna, zajedno s iOS 9. Apple je rekao da je veliki bug uzrokovao kašnjenje.

“Otkrili smo bug u razvoju watchOS 2 koji uzima malo više vremena za popravak nego što smo očekivali”, rekao je jedan Appleov glasnogovornik za TechCrunch. “Nećemo danas objaviti watchOS 2, ali uskoro će izaći.”

Što znači “uskoro”? To vjerojatno znači sljedeći tjedan, ali prije petka. U petak Appleov iPhone 6S ide na prodaju i kreće s ispostavom.

Novi OS X El Capitan bit će objavljen 30. rujna Neobično je da Apple odgađa puštanje na dan kada je trebao ići uživo. Apple kontinuirano prije javnog objavljivanja pušta nove OS izgradnje za Appleove programere.

Izgleda da je nešto veoma pošlo po zlu pri kraju razvojnog ciklusa za WatchOS 2.

Novi Apple WatchOS dodaje ključnu izvornu podršku za aplikacije. To programerima aplikacija omogućuje pristup senzorima na Apple Watchu i rad bez iPhonea. Postoje nove Watch lica i novo time-lapse lice sata koje pokazuje time-lapse videa preko 24 sata u kultnim mjestima širom svijeta.

Apple također omogućava korisnicima da prilagode Watch lice s kompilacijama za prikaz stanja aplikacije u svako doba. Još jedna cool nova značajka Time Travel. S Time Travel korisnici mogu uključiti digitalni krunu kako bi vidjeli što se događa i što se već dogodilo jučer, danas i sutra. Korisnici mogu vidjeti kakva će biti prognoza u vrijeme dogovorenog ručka za par sati ili mogu provjeriti raspored za sutra.

U WatchOS 2 dolazi značajka za noćni ormarić koja Apple Watch pretvara u korisnu malu budilicu.

Ispod se nalazi ažuriran Apple Fall Release raspored koji sadrži sva nadolazeća puštanja hardvera i softvera. Kod Apple WatchOS 2 izdanja sada se naravno nalazi upitnik. Apple će ga vjerojatno objaviti između 22. rujna i 24. rujna.

fall-time-line-apple-1

Izvor: i4u.com