iphone-7 (1)

Novo analitičarsko izvješće kaže da će iPhone 7 koji dolazi u 2016. biti puno tanji nego iPhone 6 i iPhone 6S.

Baš smo prije nekoliko dana objavili tekst u kojem se kritizira Appleova opsjednutost mršavim uređajima. Smatramo da novi Sony Xperia Z5 izgleda dramatično bolje od iPhonea 6. Ne viri mu kamera i nema linija antene na poleđini. Ovaj cool telefon opremljen je s prvim svjetskim 4K zaslonom i 23MP kamerom. Sony uspijeva zadržati svu ovu tehnologiju u kućištu koje je samo 0,7 mm deblje nego što će iPhone 6S biti.

Tijekom vikenda cijenjeni Appleov analitičar Ming-Chi Kuo iz KGI Securities objavio je izvješće prema AppleInsideru koje kaže da će Apple ići prema još tanjem s iPhoneom 7 iduće godine. Prema izvješću iPhone 7 bit će tanak između 6 i 6,5 mm. Time bi iPhone 7 bio tanak kao iPod Touch (6.1mm) i iPad Air 2 (6.1mm).

To vjerojatno znači da će Apple nastaviti s izbočenim objektivom fotoaparata, nastavljajući razbijati s čistim minimalističkim konceptom dizajna po kojem je Apple poznat. iPhone 5 bit će poznat kao jedan od najljepših iPhonea u povijesti, ako Apple ne razmotri svoje planove. Postoji nada da Kuo nije u pravu sa svojim predviđanjem.

Svi smartphonei bore borbu sa stražnjom stranom fotoaparata. Jedini način kako treba ići je onako kako je Sony učinio s Xperia Z5 uređajem. Glatka i jednaka stražnja strana ono je što najbolje izgleda na smartphoneu.

No još je uvijek vrlo rano u za glasine o iPhoneu 7. Apple će promijeniti dizajn iPhonea 7, kao što tvrtka to radi svake dvije godine.

Ovaj tjedan Apple će predstaviti iPhone 6S i iPhone 6S Plus s 3D zaslonom osjetljivim na dodir 3D. Vjeruje se da će se ovaj ekran također koristiti u iPhoneu 7.

Izvor: i4u.com