ios-9

iOS 9 pokazao je izuzetan postotak prihvaćanja.

Prošlo je samo tjedan dana od dugo očekivanog objavljivanja iOS 9. Apple je jučer sretno objavio da je njegov najnoviji operativni sustav za iPhone, iPad i iPod Touch, koji je objavljen 16. rujna, sada dio više od 50% iOS uređaja.

Još jedna važna stvar je da je u roku od dva dana iOS 9 dobio 20 posto prezimanja na svim iOS uređajima. Prošlo je samo pet dana, a najnovija verzija sada je već instalirana na pola iOS uređaja.

Apple je također objavio da je ovo najbrža stopa usvajanje kojoj je nova verzija iOSa ikada svjedočila. Apple viši potpredsjednik svjetskog marketinga Phil Schiller također je istaknuo da je iOS 9 na putu da postane najpreuzimaniji softver u povijesti Applea.

iOS 9 kompatibilan je sa sljedećim uređajima: iPhone 4S i noviji uređaji, iPad 2 i noviji uređaji, svi iPad mini modeli te peta i šesta generacija iPod touch modela.

Nadolazeći iPhone 6S i iPhone 6S Plus također će imati iOS 9.

Ovi uređaji bit će dostupan u 12 zemalja, a one su: Australija, Francuska, Kanada, Hong Kong, Kina, Njemačka, Japan, Portoriko, Novi Zeland, Singapur, Velika Britanija i SAD, u petak, 25. rujna.

Izvor: i4u.com