apple-watch

Ovo su izvješća koja Apple voli vidjeti prije presudne blagdanske sezone.

Apple Watch bit će najbolji gadget poklon za blagdane 2015. Što ako novi Apple Watch 2 nije nigdje u blizini? To bi Apple Watch napravilo još boljim gadget darom. Apple je Apple Watch predstavio u travnju. Stoga Apple fanovi očekuju da će novi Apple Watch 2 vidjeti u proljeće 2016. godine.

Cowen i Company prema AppleInsider izdao je dopis o istraživanju koji kaže da će Apple Watch 2 biti objavljen sredinom ili krajem 2016. Tvrtka svoje pretpostavke temelji na informacijama iz azijskog opskrbnog lanca.

Prema dopisu, novi Apple Watch 2 bit će tanji i ponudit će bolje performanse. Do sada glasine nemaju ništa za reći o Apple Watchu  2, osim očitog poboljšanja trajanja baterije.

Pitanje je gdje Apple želi ići sa sljedećim Apple Watch uređajem. Hoće li Apple Watch 2 biti neovisan od iPhonea s integriranim mobilnim povezivanjem i GPSom?

Ili će Apple Watch 2 imati samo nadograđene performanse s možda više senzora kao što je visinomjer?

Vrlo je vjerojatno da se Apple prebacuje na jesensko izdavanje Apple Watcha. Konkurencija je daleko iza njega u smislu udjela na tržištu i ne postoji ništa očito pogrešno, osim baterije s Apple Watch uređajem. Cowen procjenjuje da Apple prodaje 18 milijuna Apple Watcha u 2015. Ovaj broj gazi sve ostale smartwatch prodajne brojke.

S upravo objavljenim watchOS 2, broj novih aplikacija i dalje se razvija. Apple bi mogao trenutni Apple Watch duže vrijeme zadržati kako bi imao više vremena za razvoj robusnijeg sljedećeg izdanja svog pametnog sata.

Izvor: i4u.com