iphone-6s-pre-order

Apple je objavio priopćenje o prednarudžbama iPhonea 6S.

iPhone 6S je u velikoj potražnji, no to smo već vidjeli u subotu, kada se iPhone 6S Plus počeo rasprodavati. A sada je rasprodan i odabran inventar iPhonea 6S za lansiranje. Apple je uoči službene objave objavio priopćenje CNBCu o napretku prednarudžbi za iPhone 6S.

Apple je rekao: “Reakcija kupaca na iPhone 6S i iPhone 6S Plus izuzetno je pozitivna, a ovog vikenda prednarudžbe su divljale diljem svijeta”, rekla je tvrtka u priopćenju. “Na putu samo da oborimo prošlogodišnji rekord prvog vikenda od 10 milijuna jedinica, kada novi iPhone krene u prodaju 25. rujna”

Apple je nastavio: „Kao što su mnogi kupci primijetili, online potražnja za iPhoneom 6S Plus iznimno je jaka i premašila je naše vlastite prognoze za razdoblje prednarudžbi“ – izjavila je tvrtka u ponedjeljak“. Radimo na tome da sustignemo što brže možemo pa ćemo imati dostupnih iPhone 6S Plus koliko i iPhone 6S jedinica u Apple trgovinama kada uređaji krenu u prodaju sljedećeg petka.”

Cupertino tvrtka miješa kako izvještava o lansiranju naručenih iPhonea 6. Prošle je godine Apple otkrio koliko je iPhonea 6 prodano u prva 24 sata.

U svakom slučaju, Apple će prodati 10 milijuna iPhone 6S jedinica prije nego što se uređaji krenu isporučivati u petak. Dokazat će se da su analitičari koji predviđaju lošu prodaju iPhonea 6S u krivu. Nisu samo nove značajke ono što privlači kupce. Teleoperateri su ušli u rat cijena za osvajanje iPhone korisnika.

iPhone 6S i iPhone 6S Plus donose novu dimenziju iPhone Multi-Touch sučelju s 3D Touch značajkom, koja prepoznaje koliko duboko pritisnete zaslon, omogućujući vam da sve vrste bitnih stvari učinite brže i jednostavnije.

Novi iPhone uređaji predstavljaju Live Photos, koje donose život u fotografije, pretvarajući trenutke zamrznute u vremenu u žive uspomene.

Live Photos, 3D Touch, 12-megapikselnu iSight kameru, 5-megapikselnu FaceTime HD kameru s Retina Flash i više pokreče Apple-dizajniran A9 čip, najnapredniji čip ikada u smartphoneu, koji donosi brže performanse i duže trajanje baterije.

iPhone 6S i iPhone 6S Plus dizajnirani su s najjačim staklom u odnosu na bilo koji smartphone te sa 7000 serije aluminija, iste legure koja se koristi u zrakoplovnoj industriji, u raskošnim metalik bojama koje sada uključuju ružičasto zlatnu.

Izvor: i4u.com