iphone-3d-touch_0

Apple fanovi uskoro će dobiti svoj iPhone 6S i 6S Plus.

Prije otpreme iPhonea 6S i iPhonea 6S Plus 25. rujna, Apple i partnerski teleoperateri u subotu su počeli informirati klijente da su njihovi uređaji trenutno u pošiljci.

Očekuje se da će pošiljka stići do petka. Uređaje dostavljaju Apple i teleoperateri kao što su Verizon i T-Mobile.

Korisnici koji su se predbilježili primili su automatizirane e-mail obavijesti koje sadrže iPhone 6S i 6S Plus podatke za praćenje pošiljke.

Korespondencija upućena iz Apple i sudjelujućih teleoperatera bilježi besplatni noćni utovar, no datum isporuke još uvijek je 25. rujna.

To znači da će logistički dobavljači vjerojatno okupiti sve zalihe u distribucijskim centrima prije izvršenja sinkronizirane isporuke 25. rujna.

Nejasno je kako Apple usmjerava ispunjenje operacija, no bilo kako bilo, neke narudžbe kreirane samo nekoliko minuta nakon što je prošlog tjedna započela pretprodaja još uvijek se obrađuju, dok su druge kreirane jedan sat kasnije već na putu.

Upravo sada, Appleova američka web stranica odražava stabilnu opskrbu većine iPhone 6S konfiguracije, osim dva do tri tjedna vremena čekanja za nove ružičasto zlatne verzije.

iPhone 6S Plus zaliha više je ograničena, sa svim bojama, kapacitetima i teleoperaterima koji prikazuju procijenjene dostupnost u tri do četiri tjedna.

Ostale zemlje koje izdaju uređaje izlažu slična ograničenja za prednarudžbe, no Kina je potpuno rasprodala svoje cjelokupne ponude za lansiranje u roku od jednog dana.

Osim klijenata za prednarudžbe, iPhone 6S i 6S Plus bit će dostupni u Appleovim trgovinama u petak.

Oni koji su zainteresirani mogu rezervirati iPhone 6S i 6S Plus putem Appleove web stranice, ali morate posjetiti Apple Store za plaćanje i obradu prihvatljivosti.

Izvor: i4u.com