iPhone-7-concept-by-Mesut-G-Designs-780x470

Nećemo otkriti kako izgleda sljedeći iPhone sve dok nam Apple ne pokaže (vjerojatno u rujnu), ali to ne zaustavlja dizajnere u sanjarenju o nekim konceptima.

Ovdje se radi o jednom, prilično hrabrom, koji sljedeći Apple smartphone zamišlja kao mješavinu između Samsung Galaxy Edgea i krekera. Možete ga pogledati u videu ispod.

Ovaj model dolazi iz Mesut G. Designs (preko MeltStyle), te je samo 5mm debljine – otprilike veličine jednog od brojeva na kreditnoj kartici.

Također ima dvije kamere: 20 MP stražnju i 8 MP prednju kameru. Sve što smo čuli sugerira da će sljedeća verzija iPhonea 6 imati “samo” 12 megapikselnu kameru, tako da je ta značajka malo vjerojatna čak i na stvarnom iPhoneu 7. Ali ipak, ako sanjamo o pola centimetra debelom kućištu, možemo se skroz razuzdati!

Zaslon na konceptu zauzima cijeli prednji dio telefona, što znači da je Home gumb virtualan, a cijeli telefon u osnovi je list stakla na vrhu lista metala. A ako vas je to potaklo da se pitate gdje će na ovoj stvarčici, koja još uvijek mora funkcionirati kao telefon, ići zvučnici i mikrofon, bacite pogled na one 3 točkice na pozadini.

Taj smještaj zvučnika vjerojatno je najmanja Apple stvar u cijeloj ovoj ideji. Tvrtka se i dalje skroz vrti oko elegancije i simetrije, a zbog postavljanja tri istaknute praznine u ovo elegantno kućište, Jony Ive vjerojatno će dobiti aneurizmu.

A govoreći o kućištima, kako bi ona izgledala na ovom zamišljenom telefonu? Rupe od zvučnika same će izgledati dovoljno čudno, tako da ne možemo ni zamisliti kako će Otter Box izgledati. Možda će samo biti samo rukav?

Ipak, to je dovoljno zanimljiv koncept, iako nas jako brine mogućnost lomljenja ovog iPhonea na pola. I to bi također zahtijevalo i najjači metal i najjače staklo ikad napravljeno zbog nedostatka kućišta oko lomljivih dijelova. Inače, bi Bendgate u sekundi postao džep pun polomljenog stakla.

Izvor: cultofmac.com