hhh

Galaxy S6 i S6 Edge korisnici sada će uživati u ​​S6 Edge Plus značajkama.

Samsung ažurira nove softverske značajke Galaxy S6 i Galaxy S6 Edge uređaja, navedeno je od strane Sammobilea. Te promjene uključuju poboljšano korisničko sučelje, Apps Edge i još mnogo toga.

Samsung je na medijskom događaju 13. kolovoza otkrio dva uređaja: Galaxy S6 Edge + i Galaxy Note 5. To su tvrtkini najnoviji phablet flagship uređaji.

Tvrtka reklamira da su nedavno proglašeni uređaji opremljeni s hrpom novih značajki. Među najpopularnijim su Vacuum Tube Amp Pro, Samsung Pay, UHQ upscaler i Apps Edge.

Samsung sada u Južnoj Koreji otkriva još jedno ažuriranje starih telefona. Oni koji su voljeli nove softverske značajke Galaxy S6 Edge + modela sada se mogu nadati da će iste značajke vidjeti i u drugim telefonima.

To znači da će stari Samsung telefoni također biti sposobni za obavljanje bežičnog plaćanja i vizualnih i audio poboljšanja.

Različite značajke koje se mogu očekivati ​​su promijenjeni simboli i opći UI, kako bi ih se održalo u skladu s ažuriranijim modelima i širenjem YouTube emitiranja uživo.

Ažuriranje softvera potpuno je besplatno. S druge strane, neke od značajki isključene su u tranziciji.

Jedna je nesposobnost spremanja slika u RAW formatu. Ova vrsta pristupa slikama može biti vrlo korisna kada treba mnogo uređivati u dokumentima. Druga je nemogućnost fizičkog kontroliranja brzine zaslona.

To može razočarati ljubitelje kamere koji se vole osloniti na svoje S6 i S6 Edge uređaje prilikom snimanja fotografija. Samsung je Galaxy S6 i Galaxy S6 Edge lansirao u ožujku.

Nakon pet mjeseci, objavio je Galaxy S6 Edge + i Galaxy Note 5. Ažuriranje je trenutno dostupno samo u Južnoj Koreji. Novi Galaxy S6 Edge + planiraju biti objavljeni u rujnu.

Mnogi se nadaju da će Samsung ovo ažuriranje učiniti dostupnim širom svijeta. Također se nadamo da će i druge značajke biti uključene u drugom krugu nadogradnje softvera.

Izvor: i4u.com