maxresdefault

Još jedan dan, još jedno curenje o Appleovom sljedećem iPhoneu.

Prema izvješćima iz njemačkih medija, najmanje dva velika njemačka pružatelja telekomunikacijskih usluga 18. rujna pripremaju ponuditi iPhone 6S i iPhone 6S Plus.

U izvješću se također otkriva da će Apple iOS 9 objaviti u srijedu, 16. rujna. iOS 8 prošle je godine otkriven 17. rujna.

Lansiranje novog iOSa bit će samo dva dana prije lansiranja novig iPhone modela. Apple je prošle godine iPhone 6 i iPhone 6 plus lansirao 9. rujna.

Prednarudžbe započele su 12. rujna, dok su uređaji bili službeno objavljeni tek 18. rujna. Može se reći da Apple planira slijediti sličan obrazac za ovogodišnje izdavanje.

Naravno, u slučaju da su ova izvješća istinita. Također treba imati na umu da je Buzfeed izvijestio da Apple 9. rujna planira održati jesenski događaj za pokretanje novih iPhonea.

Izvješće je objavljeno ranije ovog mjeseca. Što se tiče specifikacija i značajki o kojima kruže glasine, novi iPhone 6S i iPhone 6S Plus imat će brži A9 čip, 5MP prednju kameru za bolja selfie iskustva, 12MP stražnju kameru sa 4K mogućnosti video snimanje i 2GB RAM-a.

Glasine također kažu da će uređaji podržavati Force Touch tehnologiju zaslona. Očekuje se da će ovogodišnji modeli iPhonea imati deblji oklop u odnosu na godinu dana stare modele.

Deblji oklop trebao bi odgovarati Force Touch inovaciji kako bi se spriječilo ponovno savijanje.

Uz sve to, još jedno izvješće ukazalo je na novu SUP (Sustav-u-paketu) strukturu.

Iako su sve ovo samo glasine, morat ćemo još malo pričekati kako bismo saznali stvarne podatke.

Izvor: i4u.com