samsung-test-drive

Samsung pokušava sve kako bi dobio nove klijente.

Sada iPhone korisnik može 30 dana besplatno testirati novi Galaxy smartphone.

Samsung je ovog tjedna predstavio novi Galaxy Edge + i Galaxy Note 5. Sada južnokorejski div potrošačke elektronike izvlači sve načine na koje može dobiti nove klijente. iPhone korisnici mogu dobiti besplatnu 30-dnevnu probnu verziju najnovijih Samsung Galaxy smartphonea, uključujući i aktiviranu SIM karticu.

Samsung kaže:. “Za samo jedan dolar, bez obveze možete probati jedan od naših najnovijih Samsung telefona u roku od 30 dana. Vaš pribor za testiranje doći će s telefonom po vašem izboru, aktiviranom SIM karticom i korak-po-korak vodičem koji će vam pomoći da započnete testiranje. Nakon 30 dana, ako kupite kvalificirani Samsung uređaj, za vas će se pronaći još mnogo ljubavi. “

Tek ćemo vidjet koliko će ovaj program biti uspješan. Novi Galaxy smartphone uređaji imaju najbolji mobilni zaslon. To je vjerojatno najveća prednost u odnosu na iPhone. Mislilo se da su obožavatelji iPhonea već isključili svu buku i samo se usredotočili na nadolazeće otkriće iPhonea 6S.

Za prijave za besplatnu probu iPhone korisnici moraju koristiti svoj iPhone kako bi posjetili ovu stranicu.

Besplatna proba zahtijeva valjanu kreditnu karticu koja će se teretiti s 1 dolarom.

U slučaju da se uređaji ne vrate nakon 30 dana probe, Samsung naplaćuje 720 dolara za Galaxy S6 i 820 dolara za Galaxy S6 Edge. U slučaju da je Galaxy oštećen, Samsung naplaćuje 100 dolara.

Izvor: i4u.com